Μαρία Αναστασοπούλου | Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης λατρεύει το office look και τα πολύχρωμα φορέματα

Όταν κλείνουν οι κάμερες, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένας άνθρωπος εύχαρος, χαμογελαστός και αισιόδοξος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι και αν είναι μόλις 35 ετών, η Μαρία Αναστασοπούλου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Φέτος, η δημοσιογράφος αποχαιρετά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας. Από την επόμενη χρονιά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαδάκη.

Χριστίνα Σούζη σε Μαρία Αναστασοπούλου | "Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα"

Η Μαρία Αναστασοπούλου σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και βρέθηκε στο σταθμό του Φαλήρου με αφορμή την πρακτική της άσκηση. Αγαπάει τη δουλειά της και το ραδιόφωνο. Ξυπνά καθημερινά στις 4 όπως η ίδια όμως λέει, σηκώνεται πάντα με όρεξη και κέφι για την εκπομπή. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μια δυναμική δημοσιογράφος που δείχνει να μην τα παρατά εύκολα. Τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Κολοκυθά, διευθυντή ειδήσεων του σταθμού και αρχισυντάκτη της. Μάλιστα, η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους λέγοντας πως και οι δυο νιώθουν πως είναι ένα.


Η δημοσιογράφος αν και δουλεύει πολλές ώρες, δεν παραλείπει ποτέ τον εαυτό της. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα περιποιημένες και προσεγμένες ενώ δείχνει να λατρεύει τα έντονα χρώματα και φυσικά, τα κοστούμια. Στο Instagram είναι αρκετά ενεργή ενώ δε διστάζει να δημοσιεύει και φωτογραφίες με μαγιό. Όταν κλείνουν οι κάμερες, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένας άνθρωπος εύχαρος, χαμογελαστός και αισιόδοξος.