Follow us

Τρεις καλλονές μαζί | Η Ήβη Αδάμου ποζάρει με τις αδερφές της και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή

Για την Ήβη Αδάμου ξέραμε πολλά πράγματα, όχι όμως ότι έχει τόσο όμορφες αδερφές.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram

Για την Ήβη Αδάμου ξέραμε πολλά πράγματα, όχι όμως ότι έχει τόσο όμορφες αδερφές. Πριν από λίγες μέρες, είδαμε στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία των τριών κοριτσιών και ομολογουμένως, εντυπωσιαστήκαμε.

Ήβη Αδάμου | Η κόρη της, Ανατολή, είναι η δύναμή της - Η γλυκιά φωτογραφία λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Η ομοιότητά τους είναι πραγματικά εκπληκτική ενώ η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη. Η Κλεοπάτρα και η Δέσποινα Αδάμου ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και η δεύτερη, έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία. Μάλιστα, η Δέσποινα Αδάμου είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές ενώ είναι και μητέρα δύο παιδιών. Η μικρότερη, η Κλεοπάτρα Αδάμου, ζει στην Κύπρο και η αλήθεια είναι πως μοιάζει εκπληκτικά με την Ήβη, θυμίζοντας μάλιστα μοντέλο. Τα τρία κορίτσια, δε μένουν κοντά, διατηρούν όμως τις καλύτερες σχέσεις ενώ φαίνεται πως αγαπιούνται πολύ.

"Με την Ήβη έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας και έτσι σχεδόν έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η Ήβη από μικρή ήταν ήσυχο παιδάκι χαμογελαστό και της άρεσε να συναναστρέφεται με κόσμο, είχαμε καβγάδες αλλά πάνω από όλα αγαπούσε η μια την άλλη” είχε δηλώσει κάποτε η Δέσποινα Αδάμου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ