Follow us

Βασίλης Μπισμπίκης | Η σπάνια φωτογραφία του 9χρονου, κατάξανθου γιου του

"Σπλάχνο μου".

MissBloom TEAM
Βασίλης Μπισμπίκης Instagram

Εννέα χρόνια πριν, ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας και τότε, η ζωή του άλλαξε. Ο 9χρονος σήμερα Μιχάλης είναι η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού και ο ίδιος, δε διστάζει να το παραδεχτεί.

Φροντίζει να κρατά τον μονάκριβο γιο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το καταφέρνει. Τα στιγμιότυπα που έχουμε δει μεταξύ μπαμπά και γιου, είναι πραγματικά σπάνια. Όπως σπάνιες ήταν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες, ο Βασίλης Μπισμπίκης. Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που περιοδεύει με τη θεατρική παράσταση "Αντιγόνη", μοιράστηκε δύο φωτογραφίες του γιου του κάνοντας την καρδιά μας να "λιώσει". Ο ηθοποιός φαίνεται πως ταξίδεψε στην Κρήτη μαζί με τον γιο του, τον οποίο φωτογράφισε μέσα στο αεροπλάνο γράφοντας χαρακτηριστικά "Σπλάχνο μου". Λίγη ώρα μετά, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία του Μιχάλη από το Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης", όπου ανέβηκε η παράσταση "Αντιγόνη".

Βασίλης Μπισμπίκης | Η σπάνια φωτογραφία του 9χρονου, κατάξανθου γιου του
Βασίλης Μπισμπίκης

"Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς. Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια" δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ