Ελεονώρα Μελέτη | Η ξέφρενη καλοκαιρινή της φωτογραφία, 20 χρόνια πριν

Όμορφη, χαμογελαστή και ξέγνοιαστη, έτσι διασκέδαζε η παρουσιάστρια το μακρινό 2002.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα throwback στο μακρινό 2002 έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια αγαπά να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από το παρελθόν ενώ πολύ συχνά, μοιράζεται και τις ιστορίες πίσω από αυτές.

Το αληθινό πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη | Ποζάρει χαρούμενη και όμορφη, δίχως ίχνος μακιγιάζ

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του "Mega Καλημέρα" δημοσίευσε μία φωτογραφία από το 2002, τότε που έκανε διακοπές στην Κρήτη και διασκέδαζε ως σωστό "party animal". Όμορφη, χαμογελαστή και ξέγνοιαστη, η Ελεονώρα Μελέτη απολάμβανε κάθε στιγμή με τους φίλους και τις φίλες της ενώ λάτρευε να βγάζει φωτογραφίες και να κρατά ατόφια την κάθε στιγμή.

"Aύγουστος 2002!!!

Είκοσι χρόνια πριν! Τότε που οι φωτογραφίες έβγαιναν από φωτογραφική μηχανή. Καλά δεν λέω ότι χρησιμοποιούσαμε το φιλμ καρούλι αλλά οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες, αφιλτράριστες, κ πραγματικά απαθανάτιζαν τη μαγεία της στιγμής. Κ γι αυτό ήταν τέλειες!

Εδώ με τη αδελφή ψυχή, χρόνια άνθρωπο μου κ μια από τις δυο νονές της Αλεξάνδρας @katerinastratopoulou - η άλλη είναι η @ioanna20m) έχουμε πιει τις ρακές μας στο Θέρισσο της Κρήτης, είμαστε στο τσακίρ κέφι κ χορεύουμε… κάποιος από τη παρέα πιάνει το κλικ".

Μάλιστα, στο ίδιο ποστ, η Ελεονώρα Μελέτη έβαλε και δύο φωτογραφίες με την ίδια της φίλη τονίζοντας την αλήθεια της φιλίας τους και τη διάρκεια της στον χρόνο.