Follow us

Αndie MacDowell | "Όταν άφησα γκρίζα τα μαλλιά μου, τα ραντεβού μου έγιναν καλύτερα"

"Μπορεί να έδειχνα νεότερη και πιο αποδεκτή σε κάποιον πριν, αλλά θέλω να με εκτιμούν για αυτό πού είμαι, για την ηλικία μου", δήλωσε η ηθοποιός στους Sunday Times.

MissBloom TEAM
andie Splash news/Ideal Image

Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε στη βρετανική The Sunday Times για την ανάδειξη των φυσικών της γκρίζων και παραδέχτηκε ότι απλά ήθελε να φαίνεται στην ηλικία της.

"Ο κόσμος μου έλεγε συνεχώς "δεν είναι ώρα", αλλά εγώ διαφωνούσα", είπε σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου. "Υποκλινόμουν στις πεποιθήσεις των άλλων, αλλά πραγματικά θέλω να είμαι εκεί που είμαι και να δείχνω στην ηλικία μου".

Αργότερα στη συνέντευξη, είπε ότι τα γκρίζα μαλλιά της έχουν ένα άλλο μπόνους. "Νομίζω ότι τα μάτια μου φαίνονται πιο πράσινα και τα έχει κάνει να ξεχωρίζουν με έναν τρόπο που δε συνέβαινε πριν", μοιράστηκε.

Η ΜacDowell άρχισε για πρώτη φορά να αναφέρεται στον εαυτό της ως "ασημένια αλεπού" τον Φεβρουάριο του 2021, αφού άφησε τα γκρίζα μαλλιά της να φανούν και να μακρύνουν ενώ βρισκόταν σε καραντίνα.

"Δεν έβαφα τα μαλλιά μου… και μπορούσες να δεις τις ρίζες μου και οι κόρες μου συνέχισαν να μου λένε ότι έδειχνα badass. Και αυτή η ιδέα ότι θα μπορούσα να δείχνω badass μου άρεσε πολύ", είπε τότε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο "The Drew Barrymore Show".

Συνέχισε να περιφέρει το νέο της λουκ, ενώ πόζαρε στις φωτογραφίες του 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ