Follow us

Κι όμως οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του κόσμου δεν είναι αυτοί που φαντάζεστε

Χολιγουντιανοί αστέρες που διέπρεψαν στον χώρο της υποκριτικής, ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω για τις αξέχαστες ερμηνείες τους.

MissBloom TEAM
Ηθοποιοι Splash News/Ideal Images

Το Χόλιγουντ δεν είναι μόνο η γειτονιά διάσημων προσωπικοτήτων της διεθνούς showbiz, αλλά και η συνοικία των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του κόσμου. Αν και οι λαμπεροί σταρ μοιάζουν να είναι πολλοί κάθε φορά που συναντιούνται σε επίσημες εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, οι αστέρες της υποκριτής που άφησαν το αποτύπωμα τους στην βιομηχανία του κινηματογράφου και ανταμείφθηκαν με το παραπάνω για αυτό, φαίνεται πως είναι πολύ λιγότεροι. "Χρυσές" ερμηνείες που έλαβαν τις καλύτερες κριτικές οδήγησαν ταλαντούχους καλλιτέχνες στην κορυφή μαζί με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, με ορισμένους μάλιστα να αποτελούν αναπάντεχες προσθήκες στην παραπάνω λίστα.

Τοm Hanks

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 30 χρόνια ο Τοm Hanks πληρώνεται (πολύ) ακριβά για τους ρόλους που επιλέγει να υποδυθεί. Μάλιστα, για την ερμηνεία του ως Τοm Parker στην ταινία "Elvis" έλαβε περισσότερα από 8 εκατομμύρια, προσθέτοντας την αμοιβή του αυτή στα 400 εκατομμύρια δολάρια καθαρής περιουσίας.

Adam Sandler

Ο κωμικός ηθοποιός έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό ώστε να μπορεί να λαμβάνει σχεδόν για κάθε του ταινία αμοιβή ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός όμως από την υποκριτική, ο Sandler διαθέτει ταλέντο και στην παραγωγή ταινιών, αφού η εταιρεία "Happy Madison Productions", την οποία ίδρυσε και διευθύνει, του αποφέρει έσοδα που ξεπερνούν τα 420 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ