Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | Το σπίτι του στην Αίγινα έχει την πιο συγκλονιστική θέα

Κάθε πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης ανοίγει τα παράθυρά του και έρχεται αντιμέτωπος μονάχα με ένα χρώμα, το μπλε.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης NDP

Ήταν 2020 όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στην Αίγινα. Με αφορμή την πρώτη καραντίνα που ζήσαμε ως χώρα λόγω του Covid -19, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος πήρε μία απόφαση που έμελε να του αλλάξει τη ζωή.

Γιώργος Καπουτζίδης | "Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος"

"Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου κάπως πιο απλή" δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, εικάζουμε πως το έχει καταφέρει. Ζει σε ένα πέτρινο σπίτι και έχει κοντά του πολλές γάτες, τις οποίες αγαπά και φροντίζει. Για το εσωτερικό του σπιτιού, έχει πολύ έξυπνα επιλέξει μία minimal διακόσμηση που ταιριάζει υπέροχα στην ατμόσφαιρα της Αίγινας. Ατμόσφαιρα που του "χαρίζεται" απλόχερα από το μπαλκόνι μιας και η θέα του σπιτιού, είναι πραγματικά συγκλονιστική και απέραντη. Κάθε πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης ανοίγει τα παράθυρά του και έρχεται αντιμέτωπος μονάχα με ένα χρώμα, το μπλε.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Το σπίτι του μοιάζει να είναι ήρεμο, φωτεινό και γεμάτο αγάπη, όπως είναι άλλωστε και ο ίδιος. Ο αγαπημένος όλων, Γιώργος Καπουτζίδης, φαίνεται πως έχει βάλει στο χώρο τη δική του πινελιά ενώ όσο κοιτάμε τις φωτογραφίες που αναρτά, τόσο καταλαβαίνουμε πώς πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ