Follow us

"Δυο Ξένοι" | Ποια γνωστή ηθοποιός θα υποδυόταν αρχικά τη "Μαρίνα Κουντουράτου";

Δεν ήταν ξανθιά και ουδεμία σχέση είχε με την κωμωδία.

MissBloom TEAM
Δυο Ξένοι

Ντάλα καλοκαίρι, η ζωή μπαίνει στο pause και οι διακοπές είναι η βασική σκέψη και επιδίωξη όλων. Τη διάθεση αυτή ακολουθεί και η ελληνική τηλεόραση, η οποία εκτός από ελάχιστα ζωντανά προγράμματα, κατακλύζεται και από τις λατρεμένες επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι συγκεκριμένες επαναλήψεις προβάλλονται μόνο το καλοκαίρι μιας και αν το καλοσκεφτείς τα νούμερα που πολλές φορές σημειώνουν, είναι εξαιρετικά.

Από τα πιο αγαπημένα προγράμματα των "επαναληψάκιδων” είναι και οι θρυλικοί "Δυο Ξένοι” οι οποίοι πρόσφατα ήρθαν στο προσκήνιο με την είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα. Η αγαπημένη "Ντένη”, ήταν ένας άνθρωπος ειλικρινής, γλυκός που αγάπησε και αγαπήθηκε, όχι μόνο από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και από σύσσωμο το κοινό. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει τις πανέξυπνες ατάκες της στο σήριαλ που αγαπήθηκε όσο λίγα.

Και μιας και την περίοδο αυτή ξαναβλέπουμε τον έρωτα του Μαρκορά και της Κουντουράτου, είπαμε να κάνουμε βουτιά στο χρονοντούλαπο και να ξεθάψουμε μερικές άγνωστες, σε πολλούς, ιστορίες της αγαπημένης σειράς η οποία ως γνωστόν ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα η ίδια η Αλίκη, είχε προτείνει ως πρωταγωνίστρια, δηλαδή στον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, την Ελένη Κούρκουλα, κάτι που οι δύο δημιουργοί απέρριψαν. Όσο για την Εβελίνα Παπούλια, οι Ρήγας – Αποστόλου την είχαν παρατηρήσει στη σειρά "Ασυνήθεις Ύποπτοι” με αποτέλεσμα να της προτείνουν τον ρόλο που της άλλαξε τη ζωή.

"Δυο Ξένοι" | Ποια γνωστή ηθοποιός θα υποδυόταν αρχικά τη "Μαρίνα Κουντουράτου";

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία, είναι το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της Μαρίνας ήταν όντως εμπνευσμένος από την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα η ίδια η Μενεγάκη είχε περιγράψει διάφορα αστεία περιστατικά από την επαγγελματική της ζωή, τα οποία ενσωμάτωσαν στο σενάριο, πάντα με τις απαραίτητης δόσεις υπερβολής και χιούμορ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ