Follow us

Ρεγγίνα Μακέδου | "Τρέμουλο τόσο που δεν μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη ... φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.."

Η γυμνάστρια μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον περασμένο μήνα.

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram

Έναν ιδιαίτερα δύσκολο μήνα φαίνεται πως είχε η Ρεγγίνα Μακέδου. Η γυμνάστρια που δίνει σκληρή μάχη τον τελευταίο καιρό με τη λευχαιμία, προέβη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ενώ όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως υπήρξε κάποια επιπλοκή.

Ρεγγίνα Μακέδου | Η νέα της ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο

Σήμερα, αισιόδοξη όπως πάντα, και μετά από πολλές μέρες απουσίας από τα social media, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε μία χαρούμενη και όμορφη φωτογραφία ενώ μοιράστηκε με τους followers της μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τα συναισθήματά της. Συγκεκριμένα, έγραψε :

"Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουμε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις ‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις . Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν η το περνάνε.
Πυρετός να σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες
Τρέμουλο τόσο που να δεν μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη .. το κινητό .. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ !!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες είναι γύρω μας!!!
Μικροί και μεγάλοι!!! Έκλαψα ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοίτα με δεν μπορώ να πάω τουαλέτα. "Τώρα είσαι πιο δυνατή μου πε" με έκανε να γελάσω μου πε τόσο όμορφα λόγια…
Δεν είμαι όλα χοροί και χαμογέλα υπάρχουν μέρες που θες να σαι μόνος σου να πονέσεις να κλάψεις να κάνεις τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν στη κατάσταση μας όλα είναι πιθανά!
Ευτυχώς ήταν η Μαμά εκεί όποτε ήμουν χάλια έκανε τα πάντα να μαι καλά.
Κοίτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή ντύθηκα έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ότι μας και αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!
Γίνετε δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα !!!! Θα βοηθήσεις έναν σαν εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωή του!!!!
Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα σας παρακαλώ πάτε είναι 10’ από το χρόνο σας! Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι ❤️
Για πάντα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη κλινική Στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου για όλααααα και όλους"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ