Follow us

Γεώργιος Σαράντος | Ποιος είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης και ο Γεώργιος Σαράντος στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση.

MissBloom TEAM
άγγελος μπράτης Instagram @lifeisabeachtv

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Άγγελος Μπράτης είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως είναι ερωτευμένος. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει:

"Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό. Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς"

Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι α έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις".

Στην εν λόγω συνέντευξη βέβαια δεν είχε αποκαλύψει ποιος είναι ο αγαπημένος του. Σήμερα όμως, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής "Life is a beach" του STAR, ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας πρόκειται να εμφανιστεί με τον σύντροφο του, ο οποίος ονομάζεται Γεώργιος Σαράντος.

Σύμφωνα με το προσωπικό site του, ο Γεώργιος Σαράντος είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1980 από πατέρα Έλληνα και Γερμανίδα μητέρα. Αποφοιτώντας από το γερμανικό γυμνάσιο ξεκίνησε σπουδές της Ιατρικής.

Ήδη εκείνο το διάστημα απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater Berlin, στα Sophiensaele Berlin, το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK),το bat- Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης "Ernst Busch Berlin" και στη θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη στο Τμήμα Σκηνοθεσίας. Ήδη τότε σκηνοθέτησε διάφορες παραγωγές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Από το 2010 παρουσίασε δουλειές του μεταξύ άλλων στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, στο Schauspielhaus Γκράτς, στο Theater Oberhausen, στο Staatstheater του Μάιντς, στο Schauspiel της Λειψίας, στο Residenztheater του Μονάχου, στο Volkstheater και στο Burgtheater της Βιέννης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,στο Εθνικό Θέατρο και στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα

Η παραγωγή " Καλοκαιρινή Νύχτα" στο Burgtheater της Βιέννης ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία "Καλύτερος νέος δημιουργός". Επίσης, το 2012 αναδείχτηκε ως καλύτερος ανερχόμενος καλλιτέχνης από μία δημοσκόπηση ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό „Theater heute".

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος ζει στη Βιέννη και στην Αθήνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ