Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Παναγιώτης Πιλαφάς και το τρυφερό στιγμιότυπο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρέθηκαν στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μάλιστα έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι σπάνιες. Πρόσφατα όμως, το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου τους φωτογράφησε η κάμερα του NDP.

Για την εν λόγω βραδινή έξοδο, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα στις αποχρώσεις του ροζ και πορτοκαλί. Τη συνδύασε με flat σανδάλια, τζιν τζάκετ και μία ασημί τσάντα ώμου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι ζευγάρι από τις αρχές του 2012 και μερικούς μήνες αργότερα, στις 28 Αυγούστου, παντρεύτηκαν στη Δονούσα. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους: τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της

"Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη".

"Το ήξερα από την αρχή πως ήταν "meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά.

Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση"

"Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες "τυχαία" πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!".

Δες εδώ τις φωτογραφίες

Κατερίνα Παπουτσάκη | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Παναγιώτης Πιλαφάς και το τρυφερό στιγμιότυπο
Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ