Follow us

Η Super Κική επέστρεψε στο Instagram μετά την αποβολή του μωρού της | Δες την ανάρτησή της

Η Super Κική έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

MissBloom TEAM
super_kikii Instagram @super_kikii

Η Super Κική βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια απέβαλε. Η γνωστή instagrammer έκανε μία μικρή παύση από τη χρήση των social media, ωστόσο όπως φαίνεται αισθάνεται έτοιμη να επιστρέψει. Δημοσίευσε μάλιστα ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό της, λέγοντας "Γεια. I’ m back γοργόνες".

Υπενθυμίζουμε πως είχε ανακοινώνει ότι απέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/07), δημοσιεύοντας το παρακάτω κείμενο.

"Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά! Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά "τέρατα” που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα! Παρ’ όλα αυτά για να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση "κάθε εμπόδιο για καλό”. Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό. Θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη”.

"Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου".

Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε

Η Super Κική επέστρεψε στο Instagram μετά την αποβολή του μωρού της | Δες την ανάρτησή της
super κική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ