Follow us

Έλενα Ναθαναήλ | Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον μεγάλο της έρωτα σε παραλία της Χαλκιδικής

Την δεκαετία του 1970 η αείμνηστη ηθοποιός γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα τον πατέρα της κόρης της, Ίνκα, με τον οποίο όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ.

MissBloom TEAM
Έλενα Ναθαναήλ

Η ασυμβίβαστη φύση του χαρακτήρα της, αλλά και η γεμάτη δυναμισμό προσωπικότητά της έκαναν περιζήτητη την Έλενα Ναθαναήλ στους κύκλους θαυμαστών αλλά των γοητευτικών ανδρών της εποχής της. Η εμβληματική ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου, με την ιδιαίτερη ομορφιά και το σαγηνευτικό βλέμμα, έζησε μια ζωή μακριά από τις απαιτήσεις των αποδεκτών προτύπων της κοινωνίας, τολμώντας να φέρει στον κόσμο ένα παιδί εκτός γάμου στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή της, ο έρωτας μπορεί να έρθει στο διάβα του κάθε ανθρώπου παραπάνω από μια φορά, με την ίδια να αποκαλύπτει πως ερωτεύτηκε τον ίδιο άνδρα δύο φορές. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Τσαγκάρη, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, για αυτό και αποφάσισε να γίνει ο πατέρας της κόρης της, Ίνκα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε το 1971 και απέκτησαν την κόρη τους μόλις δύο χρόνια αργότερα. Ούτε η Ναθαναήλ, αλλά ούτε και ο Τσαγκάρης \αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να ενωθούν μέσω ενός γάμου, παραμένοντας απλώς εραστές σε όλη την διάρκεια της σχέσης τους.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ