Ιωάννα Μαλέσκου | Η σπάνια έξοδος με τον σύντροφό της

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας με σέξι σορτς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς. Τα πρωτοσέλιδα που την αφορούσαν αμέτρητα, ενώ στο μικροσκόπιο μπήκαν και οι επόμενες κινήσεις της, μιας και η εκπομπή της "Love it” από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ , δεν πήρε το ok για την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου για την οποία το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν και το πιο ήρεμο. Η γνωστή παρουσιάστρια αναγκάστηκε ουκ ολίγες φορές να διαψεύσει φήμες γύρω από το όνομά της, ιδίως σε ό, τι αφορούσε στην επαγγελματική της ζωή.

Ευτυχώς πλέον, η ηρεμία έχει επανέλθει για την Ιωάννα, την οποία διεκδικούν διάφορα κανάλια, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Πάντως, στα προσωπικά της φαίνεται καλύτερα από ποτέ, μιας και η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι στο Θέατρο Άλσος. Μαυρισμένοι και πολύ αγαπημένοι κράτησαν για ακόμη μία φορά χαμηλούς τόνους, ενώ η Ιωάννα ήταν πιο σέξι από ποτέ, με το τζιν σορτς που επέλεξε να φορέσει.