Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Η απάντηση σε νεαρή follower που τη χαρακτήρισε "53χρονη σε εμμηνόπαυση"

Το αυστηρό μήνυμα της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα μιας και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, την οποία το κοινό στηρίζει, όχι μόνο για τις ικανότητές της ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αλλά και για την αυθεντικότητά της.

Μέσα από το Instagram account της δεν διστάζει να αποκαλύψει στιγμές από την καθημερινότητά της, αστεία και τρυφερά περιστατικά με την κόρη της αλλά και προβληματισμούς με τους οποίους λίγοι καταπιάνονται.

Αυτές τις μέρες, κάνει τις διακοπές της στην Κεφαλοννιά και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της περνάει υπέροχα. Μάλιστα συνόδευσε και μία από τις αναρτήσεις της, με ένα ποίημα, το οποίο άρεσε ιδιαίτερα στους followers της. Εκτός βέβαια από τη "Γιωργία” η οποία χαρακτήρισε την παρουσιάστρια "53χρονη σε εμμηνόπαυση”.

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν άμεση και στοχευμένη:

Ελεονώρα Μελέτη | Η απάντηση σε νεαρή follower που τη χαρακτήρισε "53χρονη σε εμμηνόπαυση"

"Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη, τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ