Follow us

Η Τζίνα Αλιμόνου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα | Πώς θα φορέσεις τη μαρινιέρα σαν Παριζιάνα

Πώς θα φέρεις το ανεπιτήδευτο look των Παριζιάνων στο καλοκαιρινό ντύσιμό σου σύμφωνα με τη Τζίνα Αλιμόνου.

MissBloom TEAM
Η Τζίνα Αλιμόνου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα | Πώς θα φορέσεις τη μαρινιέρα σαν Παριζιάνα NDP

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει δημιουργήσει μία κοινότητα για να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συμβουλές για μόδα και ευεξία. Ανάμεσα στα πρόσφατα posts της εμείς ξεχωρίσαμε μία συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία παραδίδει μαθήματα στιλ με παριζιάνικο αέρα.

Parisian Look | Πώς θα φορέσεις τη μαρινιέρα στις φετινές διακοπές σου

Η Τζίνα Αλιμόνου δημοσίευσε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία,όπου ποζάρει χαμογελαστή με ένα chic καλοκαιρινό look. Όπως θα δεις, το πρώην μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα κολακευτικό σορτς με ψηλόμεση γραμμή και άνετη σιλουέτα, το οποίο συνδύασε με ένα αμάνικο τοπ, που φέρει το διαχρονικό μοτίβο της μαρινιέρας. Η ίδια συνόδευσε την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: ''Το καλοκαίρι στη πόλη μου αρέσει να ντύνομαι ανεπιτήδευτα, κομψά & cool... Kάπως σαν να πηγαίνω ή να επιστρέφω από διακοπές😉 Denim & μαρινιερα - so French and so fresh!''.

Loading...

Η μαρινιέρα είναι το αγαπημένο print των Παριζιάνων, των γυναικών που φημίζονται για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους. Η Τζίνα Αλιμόνου σε συμβουλεύει να υιοθετήσεις την αγάπη των fashionistas συνδυάζοντας την με ένα απλό σορτς για τις casual ημέρες του Αυγούστου, που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Έτσι, θα είσαι άνετη και πάω από όλα stylish, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου, όταν η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες ημέρες. Plus, είναι ένα outfit που θα φορέσεις και στις διακοπές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ