Follow us

Μοντέλα άνω των 50 ετών | H λίστα με τις χρυσές μούσες της Μόδας

Αυτές είναι οι γυναίκες με το wow factor!

Άνω των 50

Υπέροχες και άνω των 50 ετών, οι γυναίκες που φιγουράρουν σε αυτή τη λίστα διαθέτουν ομορφιά, γοητεία, αυτοπεποίθηση και κυρίως επιτεύγματα. Αποδεικνύουν με δυο λόγια πως η ηλικία είναι μύθος και κυρίως πως με την πάροδο του χρόνου οι γυναίκες απελευθερώνονται και μπορούν επιτέλους να είναι απλώς ο εαυτός τους. Πάμε να τις δούμε;

1. Paulina Porizkova, 57 ετών

Η καλλονή από την Τσεχοσλοβακία αποδεικνύει με τον λογαριασμό της στο Instagram πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Μάλιστα πόζαρε ημίγυμνη για την καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρίας La Ligne. Επίσης είναι από τις υποστηρίκτριες του #sexyhasnoexpirationdate και δεν διστάζει να αναρτά γυμνές φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα.

2. Christy Turlington, 53 ετών

Μοντέλο και ιδρύτρια του Every Mother Counts συνεχίζει την πορεία της στα 53 της έτη. Τώρα πόζαρε με τη μητέρα, την αδερφή της και την κόρη της για τη φθινοπωρινή κολεξιόν της αθλητικής εταιρίας Athleta.

3. Σερ, 75 ετών

Η υπέροχη show-woman, προχωρά ακάθεκτη στα 75 της έτη. Οι τελευταίες της δουλειές περιλαμβάνουν ένα συμβόλαιο με την MAC Cosmetics, αλλά και με την UGG για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της. Μυστικό της; Να μένει πιστή στον εαυτό της και σε όσα νιώθει. "Πέρασα μια ζωή με τους ανθρώπους είτε να με λατρεύουν είτε να με μισούν. Προφανώς θέλω να με αγαπούν, αλλά τελικά είπα δεν βαριέσαι".

4. Patti Smith, 74 ετών

Η μητέρα της πανκ συνεργάζεται με την εταιρία Rimowa που εμπορεύεται βαλίτσες και τσάντες. Πρωταγωνιστεί μάλιστα σε καμπάνια της δίπλα στη Rihanna, τον James LeBron και τον Ρότζερ Φέντερεν. Εξάλλου είναι το απόλυτο icon.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ