Follow us

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης | Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει διακοπές με τους συμπρωταγωνιστές του από τη "Γη της Ελιάς"

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές στο Πόρτο Χέλι παρέα με τους συμπρωταγωνιστές του.

MissBloom TEAM
λιάντου Instagram

Τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι απολαμβάνουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παρέα με συμπρωταγωνιστές τους από τη σειρά "Η Γη της Ελιάς".

Να σημειωθεί εδώ ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό, αφού δεν λείπουν οι συχνές κοινές τους εμφανίσεις αλλά και ταξίδια, με τους ίδιους ωστόσο να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ωστόσο στο Instagram πριν λίγες ώρες τόσο από τους ίδιους όσο και από τον συμπρωταγωνιστή τους, Ραφαήλ Καρυωτάκη, "πρόδωσαν" την τοποθεσία τους, αφού πολλοί ηθοποιοί του καστ βρέθηκαν όλοι μαζί σε παραλία στο Πόρτο Χέλι.

Δύο καλλονές μαζί | Εβελίνα Παπούλια και Αφροδίτη Λιάντου ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό

Σε στιγμιότυπο που ανέβηκε από τον Ραφαήλ Καρυωτάκη, μπορούμε να δούμε τους Αλέξανδρο Σκουρλέτη, Νίκο Μέλλο, Αφροδίτη Λιάντου, Αντιγόνη Νεοφύτου και Ιφιγένεια Πιερίδου να ποζάρουν αγκαλισμένοι χαμογελώντας στην κάμερα,

Δες τις φωτογραφίες των διακοπών τους:

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης | Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει διακοπές με τους συμπρωταγωνιστές του από τη "Γη της Ελιάς"
λιάντου
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ