Follow us

Η θετή κόρη της Κamala Harris είναι ό,τι πιο cool έχει επιδείξει η μόδα των τελευταίων ετών

Η αντισυμβατική Ella Emhoff δημιούργησε το δικό της brand στο χώρο της μόδας, με πλεκτά αξεσουάρ και ρούχα που διαφημίζει κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα.

Ella Emhoff Instagram

Μούσα διάσημων σχεδιαστών, fashion lover, πρωτοπόρος του στιλ, ακτιβίστρια εν δράσει, απόφοιτη των Καλών Τεχνών και πλέον επιχειρηματίας. Η Ella Emhoff είναι μόλις 23 ετών, κάτι που όπως φαίνεται δεν την απασχολεί ιδιαίτερα στο κυνήγι των ονείρων της. Ο αντισυμβατικός και απόλυτα cool χαρακτήρας της έκανε ντεμπούτο στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, όταν μαζί με τον αδερφό της, Cole Emhoff, βρέθηκαν μεταξύ των προσκεκλημένων προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας της θετής μητέρας τους, Κamala Harris, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Στο διάστημα αυτό, η νεαρή καλλιτέχνης έχει αναδειχθεί σε style icon, απασχολώντας ποικιλοτρόπως τον μαγικό κόσμο της μόδας. Όχι μόνο οι εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις της στα fashion weeks λατρεύτηκαν από την Gen Ζ, αλλά και το diversity που υπηρετεί, αναδείχθηκε προσωπικό ατού στην συνεργασία της με το διασημότερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου , όπου σύναψε συμβόλαιο νωρίτερα μέσα στο έτος. "Έμεινα έκπληκτη από την πρόταση του IMG, δεν περίμενα να συμβεί τώρα καθώς δεν υπήρχε στα πλάνα μου το modeling προς το παρόν" εξομολογήθηκε τότε στους New York Times.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ