Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Χριστοπούλου ποζάρουν στο Instagram, φορώντας το ίδιο μαγιό

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Χριστοπούλου απολαμβάνουν το καλοκαίρι με τον πιο stylish τρόπο.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη – Έλενα Χριστοπούλου NDP Photo Agency

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που επιλέγουν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από celebrities που περνούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης σε διάφορα ελληνικά νησιά. Εκτός από τα τοπία, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι επιλογές των διάσημων Ελληνίδων στα μαγιό. Κάποιες μάλιστα τυχαίνει να φορούν και το ίδιο μαγιό.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Χριστοπούλου για παράδειγμα, έχουν δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Σε ένα από αυτά φαίνεται να φορούν το ίδιο ολόσωμο μαγιό που φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία mirror selfie, στην οποία φαίνεται να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες της. Το ίδιο μαύρο μαγιό έχει φορέσει και η Έλενα Χριστοπούλου, όπως φαίνεται σε ένα πρόσφατο post της.

Το μαύρο μαγιό βρίσκεται στην κορυφή της λίστα με τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου, αφού είναι άκρως κολακευτικό και διαχρονικό.

Το beach look της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Χριστοπούλου ποζάρουν στο Instagram, φορώντας το ίδιο μαγιό

Το beach look της Έλενας Χριστοπούλου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ