Follow us

Μαρία Ηλιάκη στο Instagram | "Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε"

To αγανακτισμένο μήνυμα στις followers της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Mία ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε η Μαρία Ηλιάκη η οποία αποφάσισε να δωρίσει τα ρούχα της μικρής της σε μητέρες που έχουν ανάγκη. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάλεσε τις followers της να της στείλουν μήνυμα και να της πουν τις ανάγκες τους.

Ανάμεσα στα μηνύματα βέβαια ήταν και κάποια που εκνεύρισαν τη γνωστή παρουσιάστρια μιας και δεν ήταν λίγες εκείνες που την προέτρεψαν να "κρατήσει τα ρουχαλάκια για το δεύτερο παιδάκι της”.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει το εξής: "Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου "κράτα τα για το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα”.

Δείτε παρακάτω τα insta stories:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ