Follow us

H Μάρα Ζαχαρέα πάνω σε σκάφος φορώντας το πιο ωραίο εμπριμέ μπικίνι

Η Μάρα Ζαχαρέα έβαλε χρώμα στο beach look της με το διαχρονικό φλοράλ μοτίβο.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα

Η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει το καλοκαιρινό διάλειμμα της από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της μακριά από την πόλη και φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους ακολούθους της στα social media. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του 'Star' ξεκουράζεται στα νησιά του Αιγαίου έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Loading...

Η ίδια ταξίδεψε στην Πάρο και τώρα βρίσκεται στην Αστυπάλαια, από όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμείς, ωστόσο ξεχωρίσαμε εκείνη στην οποία ποζάρει με εμπριμέ μαγιό και το παρεό της πάνω σε σκάφος. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: ''Βόλτα σε ανεξερεύνητα νησάκια με το σκάφος του Μιχάλη. Δέκα άγνωστοι άνθρωποι - Έλληνες και ξένοι - γίνονται αμέσως μια παρέα σ’ αυτή την εκδρομή. Η ελληνική φιλοξενία και η θετική ενέργεια κάνουν ένα ακόμη ελληνικό καλοκαίρι μαγικό και απογειώνουν τον τουρισμό μας. Ελλάδα είναι τα πανέμορφα τοπία αλλά και οι άνθρωποί της''.

Loading...

Το εμπριμέ μπικίνι της Μάρας Ζαχαρέα που θα θες να φορέσεις και εσύ

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας ήταν το μπικίνι που επέλεξε να φορέσει η Μάρα Ζαχαρέα. Η ίδια έβαλε χρώμα στο beach look της με το διαχρονικό φλοράλ μοτίβο. Φέρει πράσινη απόχρωση με κόκκινες και ροζ λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μπορείς κάθε σεζόν να το εμπιστεύεσαι για άψογες εμφανίσεις στις παραλίες και τις διακοπές σου. Επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα, που έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη της για το στιλ, φόρεσε το πιο trendy cover up για τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για το παρεό, που έχουμε δει αμέτρητες celebrities και fasionistas να τι επιλέγουν για τα beach looks τους. Τα παρεό επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις. Η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε ένα μακρύ εμπριμέ με τη διχρωμία του λευκού και του μαύρου, που της δίνει την ευκαιρία να το δέσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ