O Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου στο Ηρώδειο | Η stylish εμφάνισή της

Η Τίνα Γρηγορίου τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το παρών στη εκδήλωση στο Ηρώδειο. Πρόκειται για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου "40 χρόνια - Εφ’ όλης της ύλης", την οποία τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων, και ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου. Οι δύο τους βρίσκονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε στο Ηρώδειο και τη προσοχή μας τράβηξε η εμφάνιση της Τίνας Γρηγορίου.

Τo boho chic look της Τίνας Γρηγορίου στο Ηρώδειο μοιράζει στιλιστική έμπνευση

Η Τίνα Γρηγορίου τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πλήρως στην περίσταση αλλά και τον καιρό. Η ίδια για να παραμείνει άνετη και δροσερή καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας εμπιστεύθηκε ένα αέρινο αμάνικο φόρεμα με ''V'' λαιμόκοψη. Το εν λόγω σχέδιο φέρει ethic μοτίβο και ουδέτερες αποχρώσεις, που ανέδειξαν τη μαυρισμένη της επιδερμίδα. Το φόρεμά της έχει ίσια ανοιχτή γραμμή και φέρει σκισίματα στο πλάι, δίνοντας περισσότερη κίνηση στην εμφάνιση της.

Η Τίνα Γρηγορίου ολοκλήρωσε το look της με μεταλλιζέ πλατφόρμες, που δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλές, έτσι ώστε να περπατήσει με άνεση στο πλακόστρωτο, μία crossbody τσάντα και statement ethnic σκουλαρίκια που ταίριαζαν υπέροχα με το ύφος και την αισθητική του look της. Η Τίνα Γρηγορίου κατάφερε να δημιουργήσει το ιδανικό casual chic look για μια βραδιά στο θέατρο και μία συναυλία. Μπορείς να εμπιστευτείς τον style combo της για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις.