Follow us

Ηλέκτρα | Η καλλονή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ποζάρει με μαγιό στην πιο σέξι φωτογραφία που θα δεις σήμερα

"Στο μυαλό μου, βρίσκομαι σε κάποια παραλία στην Ελλάδα".

MissBloom TEAM
Ηλέκτρα Instagram

Η πρωτότοκη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και του Ολλανδού Γουάρντ Stegerhoek αποτελεί αναμφίβολα ένα κράμα ελληνο-ιταλικής και ολλανδικής ομορφιάς. Οι ελληνοιταλικές ρίζες της μητέρας της συνδυαστικά με την καταγωγή του πατέρα της είχαν ως αποτέλεσμα την, εκρηκτικής ομορφιάς, 22χρονη Ηλέκτρα που άνετα θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου.

Η ίδια ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Μοιράζει ωστόσο τον χρόνο της μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας, αφού συχνά πυκνά επισκέπτεται την αδερφή της, Γαία και περνά χρόνο με την ίδια και την παρέα της.

Ηλέκτρα | Η εκκεντρική καλλονή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε για καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο, μαζί με τη Γαία και τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις ξέγνοιαστες στιγμές διακοπών που πέρασαν οι τρεις τους μαζί με την παρέα τους.

Σε μια από αυτές, η Ηλέκτρα ποζάρει χαρούμενη και αμέριμνη, φορώντας το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι της που τόνιζε όμορφα τις σέξι αναλογίες της. Και αυτή ακριβώς τη φωτογραφία επέλεξε να δημοσιεύσει στο προφίλ της η όμορφη 22χρονη, την ίδια στιγμή που η ίδια βρισκόταν στο Άμστερνταμ, έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές της.

Γαία Μερκούρη | Ποζάρει με μαγιό μαζί με την αδερφή της, Ηλέκτρα και τον Άγγελο Λάτσιο

"Στο μυαλό μου είμαι σε κάποια παραλία στην Ελλάδα", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, ενώ το location της φωτογραφίας έγραφε "Amsterdam".

Δες τη σέξι φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ