Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | "Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές..."

Η νέα φωτογραφία του μοντέλου από τα γυρίσματα του GNTM 5 και η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

MissBloom TEAM
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Μια νέα φωτογραφία από το backstage των γυρισμάτων του GNTM 5 δημοσίευσε η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων, συνοδευόμενη από μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

Σοφία Χατζηπαντελή | Χωρίς τα χαρακτηριστικά της φρύδια και με ξανθά μαλλιά, 5 χρόνια πριν

Πιο αναλυτικά, το νεαρό μοντέλο, που απασχολεί την επικαιρότητα τελευταία χάρη στα πολύ χαρακτηριστικά, πυκνά και ενωμένα φρύδια της αλλά και τις ουκ ολίγες εκκεντρικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί κατά καιρούς, έγραψε στη φωτογραφία το εξής:

"Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα", δήλωσε η νέα κριτής, υπονοώντας προφανώς ότι, ως υπέρμαχος της διαφορετικότητας, θα καταρρίπτει τα γνωστά στερεότυπα που επικρατούν γενικότερα και θα προκρίνει εκείνα τα κορίτσια που δεν πληρούν τις "κλασικές προϋποθέσεις του μοντέλου".

Σοφία Χατζηπαντελή | Η εκκεντρική και σέξι εμφάνιση με "γυμνό" φόρεμα

Στο εν λόγω στιγμιότυπο κάθεται χαλαρή στην καρέκλα της, φορώντας ένα μαύρο κολάν με όψη από λουστρίνι, ένα μαύρο εφαρμοστό, δερμάτινο ζιβάγκο και γκρι δερμάτινες μπότες με πανύψηλο χοντρό τακούνι και φιάπα από γκλίτερ. Το μοντέλο κάνει το σήμα της ειρήνης στον φακό και χαμογελάει.

Δες τη φωτογραφία:

Σοφία Χατζηπαντελή | "Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές..."
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ