Follow us

Ο Θοδωρής Αθερίδης εύχεται στη Σμαράγδα Καρύδη | "Για πάντα Σμαραγδένια"

Οι τρυφερές ευχές, η τούρτα αλλά και το σέξι μπικίνι με το οποίο γιόρτασε η ηθοποιός τα γενέθλιά της.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Αθερίδης NDP

Τα γενέθλιά της είχε χθες, 9/8, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από αγαπημένους φίλους, συγγενείς αλλά και θαυμαστές. Μια από αυτές ήταν και η (πολύ πρωτότυπη) ευχή του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου ποζάρουν οι δυο τους χαμογελαστοί, ενώ στην τούρτα που βρίσκεται στο πλάνο αναγράφεται η εξής ευχή: "Για πάντα Σμαραγδένια!"

Η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε το πιο cool εμπριμέ φόρεμα του καλοκαιριού

"Η τούρτα έχει μπαλοθιές; "Για πάντα Σμαραγδένια…” Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια", ήταν οι πολύ τρυφερές ευχές του προς την αγαπημένη του.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Η ηθοποιός, η οποία έγινε 53 ετών, δεν μπορούσε να μην απαντήσει στις αμέτρητες ευχές που έλαβε, οπότε δημοσίευσε με τη σειρά της μια φωτογραφία όπου ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μπικίνι που αναδεικνύει τις σέξι αναλογίες της. Στη φωτογραφία είναι ξαπλωμένη αναπαυτικά σε μια αιώρα και η ευτυχία ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της ενώ ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο τους φίλους της, θέλοντας να μεταφέρει ένα μήνυμα όλο νόημα:

Θοδωρής Αθερίδης | "Με απασχολούσε πώς θα πω στην πρώην σύζυγό μου για τη Σμαράγδα"

"Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ. Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε, το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις, κι αυτό καμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα". #birthdaygirl

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ