Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Το beach look της διά χειρός Χριστίνας Κοντοβά είναι ό, τι χρειάζεσαι για την παραλία

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στο μπικίνι και το κιμονό.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει το καλοκαιρινό διάλειμμα από την καθημερινότητα και το τηλεοπτικό πλατό στη Σαμοθράκη. Εκεί βρίσκεται μαζί με την τη Χριστίνα Κοντοβά και τη βαφτιστήρα της, Έιντα. Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ακόμα περισσότερο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους ειδυλλιακά τοπία αλλά και τις δραστηριότητες της εκεί κρατώντας τους ενήμερους για τις καλοκαιρινές περιπέτειες της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη που ποζάρει στην παραλία με το πιο stylish beach look, που αξίζει σίγουρα να δεις και εσύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με matching μπικίνι και κιμονό από τη συλλογή της Χριστίνας Κοντοβά

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως κάνει διαλογισμό. Η ίδια χαριτολογώντας έγραψε στη λεζάντα: ''Η φάση, τις τελευταίες μέρες, θα λέγαμε πως είναι… Ομμμ.. και Χικ! 🧘‍♀️🥂 {..πάντα φορώντας μαγιό & κιμονό @ckontovaofficial }''. Βέβαια, όπως αναφέρει και αυτή, το μαγιό αλλά και το κιμονό ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμπιστεύθηκε την αγαπημένη της φίλη και το fashion brand της, ckontova, για τα beach look των διακοπών της και στη συγκεκριμένη φωτογραφία φόρεσε ένα ψηλόμεσο μπικίνι με τριγωνικό τοπ και animal print από τη νέα συλλογή της Χριστίνας Κοντοβά. Το μοτίβο φέρει τα αγαπημένα της χρώματα, το μαύρο και το γκρι. Η ίδια φόρεσε και το matching cover up, το κιμονό, που αποτελεί την πιο διαχρονική και πάντα stylish επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της θάλασσας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ