Follow us

Βανέσα Αδαμοπούλου | Ο γιος της έχει γενέθλια - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

"Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου".

MissBloom TEAM
Βανέσα Αδαμοπούλου NDP

Υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα και φωτογενή ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αυτή ανερχόμενη τραγουδίστρια, ταλαντούχα και πολύ σέξι και αυτός ηθοποιός ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση στα πρώτα του βήματα. Ο λόγος για τους Βανέσα Αδαμοπούλου και Ιωάννη Παπαζήση, οι οποίοι έμειναν μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια.

Στο διάστημα αυτό απέκτησαν τον μοναχογιό τους Ιάσονα τον οποίο κυριολεκτικά λατρεύουν. Το πρώην ζευγάρι παρά τον χωρισμό του, διατηρεί άψογες σχέσεις, κυρίως λόγω της μεγάλης αδυναμίας που έχουν στο παιδί τους.

Σήμερα λοιπόν, ο Ιάσονας κλείνει τα 7 του χρόνια, και η μαμά του συγκινημένη έκανε για εκείνον μία μακροσκελή και πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram η οποία έγραφε τα εξής:

"Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ παγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι. Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, "αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι. Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού. Στο τιμόνι ο μπαμπάς- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία. Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει). Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς, πίσω εμείς. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εμείς ανοίγουμε το στόμα σα χάνοι -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά. Η ροή του σύμπαντος συνεχίζετε σε ξέφρενους ρυθμούς.
Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ