Κλέλια Ρένεση | Στη Γαύδο με την κόρη της - Η υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε με τη μικρή

Η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές της στο όμορφο νησί.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Είναι όμορφη, ταλαντούχα, ανατρεπτική και ιδιαίτερη. Είναι μία γυναίκα γεμάτη πάθος, με λατρεία για τη φύση, τα ζώα και ιδίως τους ανθρώπους. Η Κλέλια Ρένεση πιστεύει ακόμη στην καλοσύνη γύρω μας και αγωνίζεται γ' αυτή. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το Instagram account της γίνεται χώρος διαμαρτυρίας κατά της ασχήμιας που επικρατεί.

Η όμορφη ηθοποιός, κάνει τις διακοπές της στην ακριτική Γαύδο απολαμβάνοντας τα φυσικά τοπία μαζί με την 3 ετών κορούλα της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και περνούν υπέροχα, παρά τα ελάχιστα στιγμιότυπα που ανεβάζει η Κλέλια.

Σήμερα όμως αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία με την μικρούλα της, γράφοντας στη λεζάντα: "Σε πείσμα των καιρών κ των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών. Αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κι όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ’ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!".