Follow us

Μαριέλλα Φασούλα | Η δίμετρη κόρη του Παναγιώτη Φασούλα φόρεσε υποδειγματικά το μίνι μαύρο φόρεμα

Το lingerie dress είναι η νο. 1 τάση της σεζόν - και η 24χρονη αθλήτρια ξέρει πώς να το φορέσει σωστά.

MissBloom TEAM
Μαριέλλα Φασούλα

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λένε, κάτι που ισχύει ξεκάθαρα για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η δίμετρη κόρη του Παναγιώτη Φασούλα ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και χαράσσει τη δική της πορεία στον χώρο του μπάσκετ, αγωνιζόμενη με την πρωταθλήτρια Ισπανίας Avenida ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών.

Μαριέλλα Φασούλα | Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα έχει ύψος 1, 97 μ και είναι μια κούκλα

Εκτός από πολύ πετυχημένη αθλήτρια ωστόσο, η 24χρονη αθλήτρια είναι και πολύ stylish, διαθέτοντας μια πολύ ωραία αισθητική. Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα outfits που δοκιμάζει και δημοσιεύει συχνά πυκνά, αλλά και να χαζεύουμε τη δίμετρη σιλουέτα της.

Μαριέλλα Φασούλα | Η εμφάνιση της εντυπωσιακής αθλήτριας με τον πατέρα και τον αδερφό της

Η ίδια ξέρει πώς να αναδεικνύει το, 197 εκατοστών, σώμα της, τονίζοντας τις αναλογίες της με girly φορέματα που την κολακεύουν πολύ. Έτσι, το μίνι μαύρο lingerie φόρεμα που φόρεσε στην Ίο, όπου και παραθερίζει τις τελευταίες μέρες, έδειξε πάνω της τόσο σέξι και κομψό που αμέσως σπεύσαμε να μελετήσουμε πιο προσεκτικά το look της.

Πιο αναλυτικά, τα lingerie dresses αποτελούν τη νο. 1 τάση της φετινής σεζόν και μπορούν να φορεθούν τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι με την ίδια ευκολία. Είναι πολύ θηλυκά ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν μια σέξι κομψότητα, και ανάλογα πώς θα συνδυαστούν, δημιουργούν ένα διαφορετικό vibe στο όλο look.

Η όμορφη αθλήτρια έκανε τη διαφορά, αφού το συνδύασε με μαύρα All Star μποτάκια και πολύ διακριτικά κοσμήματα. Το ύψος της εξάλλου τής επιτρέπει να φοράει αθλητικά οπουδήποτε και με οτιδήποτε, ακόμα και με το πιο επίσημο φόρεμα. Ταυτόχρονα, χάρη στα sneakers καταφέρνει να διατηρεί τις ισορροπίες όταν φοράει πολύ σέξι και κοντά φορέματα (όπως το συγκεκριμένο).

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ