Follow us

Δανάη Λιβιεράτου | Η φωτογραφία με σέξι μπικίνι στην Ίο που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα

Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει μοντέλο.

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Στην Ίο βρίσκεται η Δανάη Λιβιεράτου τις τελευταίες μέρες, απολαμβάνοντας τις διακοπές της παρέα με την αγαπημένη της αδελφή, Νεφέλη, αλλά και το αγόρι της, Pablo Miller.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου | Κάνουν διακοπές στην Ίο και ποζάρουν με τα μαγιό τους

Οι (πολύ δεμένες) αδελφές Λιβιεράτου δεν σταματούν να μοιράζονται τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στο νησί των Κυκλάδων ενώ οι φωτογραφίες και τα stories στο Instagram μάς δίνουν μόνο μια πολύ μικρή ιδέα για το πόσο τέλεια περνούν οι τρεις τους.

Δανάη Λιβιεράτου | Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ είναι ερωτευμένη στην τοποθεσία Μύκονος - η φωτογραφία με τον μουσικό σύντροφό της

Ανάμεσα στο όμορφα στιγμιότυπα, ξεχωρίσαμε και μια φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε η 20χρονη τραγουδίστρια. Χαρούμενη, ποζάρει με ένα σέξι καφέ μπικίνι επιδεικνύοντας τις τέλειες αναλογίες και το γυμνασμένο κορμί της. Η Δανάη, που άνετα θα μπορούσε να ακολουθήσει την καριέρα της μητέρας της, ξέρει να ποζάρει και να δείχνει άνετη στον φακό. Κρατώντας μόνο το ποτό της, δείχνει αμέριμνη ενώ τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Δες το σέξι κορμί της:

Loading...

"Ιsn’t happy hour anytime? -Johnny", αναγράφει στη λεζάντα, υπονοώντας ενδεχομένως ότι κάθε ώρα της ημέρας είναι happy hour (η σωστή ώρα) για ποτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ