Εγκεφαλικά νεκρή η Anne Heche | Αναμένεται να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα

Μεγάλη της επιθυμία, να δωρίσει τα όργανά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν ξημερώματα 5/8 στο Λος Άντζελες όταν η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Anne Heche, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε σε γκαράζ σπιτιού. Από την πρώτη στιγμή η κατάστασή της ήταν σοβαρή καθώς υπέστη βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης και όχι αλκοόλ ενώ στο σώμα της βρέθηκε και ακόμη μία ουσία, η φαιντανύλη η οποία θεωρείται αναλγητική.

Οι γιατροί όλες αυτές τις μέρες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη. Λίγες ώρες πριν, η διάσημη ηθοποιός ανακηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή ενώ η μηχανική υποστήριξη αναμένεται να αποσυνδεθεί μέσα στην ημέρα.

Για την ώρα, γίνεται έλεγχος στα όργανά της μιας και βασική της επιθυμία ήταν να γίνει δότρια. "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne Heche υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει. Από καιρό ήταν επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατείται σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν κάποια είναι βιώσιμα", δήλωσε η εκπρόσωπός της.