Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Δείτε τον Μάξιμο και τη Σιέννα να παίζουν με τη γιαγιά τους - Η γλυκιά φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Γιαγιά και εγγόνια εν δράσει.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Στο αγαπημένο της Γύθειο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας επισκέφθηκε με την οικογένειά της την ιδιαίτερη πατρίδα της ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, δημοσίευσε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε στη Μύκονο τα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε φωτογραφίες από την όμορφη Μάνη ενώ μας έδειξε πώς περνάνε τον χρόνο τους ο Μάξιμος και η Σιέννα. Συγκεκριμένα, τα παιδιά της επιχειρηματίας και του Φίλιππου Μιχόπουλου δείχνουν να περνάνε πολύ χρόνο με τη γιαγιά και τον παππού τους. Η Αθηνά Οικονομάκου απαθανάτισε τα δυο της παιδιά να παίζουν με τη μητέρα της, σε μία γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία που μας "έλιωσε" ομολογουμένως την καρδιά.

Αθηνά Οικονομάκου | Δείτε τον Μάξιμο και τη Σιέννα να παίζουν με τη γιαγιά τους - Η γλυκιά φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, η μαμά του Μαξίμου και της Σιέννα δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία των παιδιών της σημειώνοντας πως τίποτε άλλο δεν έχει σημασία στη ζωή, μονάχα αυτά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ