Χρήστος Μάστορας | Σε σχέση με πρώην παίκτρια του GNTM (βίντεο)

Τα βίντεο που μαρτύρησαν το νέο it ζευγάρι της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Χαμός έχει γίνει στο TikTok με τα βίντεο που επιβεβαιώνουν τη φημολογούμενη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

Γιώργος Νικολαΐδης | Ο γιος της Δέσποινας Βανδή την απαθανατίζει να τραγουδά στον Βασίλη Μπισμπίκη

Τη φήμη πρώτη ξεκίνησε -ποια άλλη;- η Soula Glamorous, ενώ στη συνέχεια οι ντεντέκτιβ του TikTok ανακάλυψαν πως τόσο ο front man του συγκροτήματος MEΛΙSSES, όσο και η influencer/πρώην παίκτρια του GNTM ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media τους διαρκώς από το ίδιο μέρος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι δυο τους ήταν στην Καλλιθέα σε γνωστό μαγαζί για ποτό και μάλιστα λέγεται ότι τους είδαν να φεύγουν μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη στην Άνδρο | Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη

Ο τραγουδιστής πάντως αρνείται μέχρι στιγμής τα πάντα: "Δεν έχω σχέση. Είμαι ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη παροιμία λέει γράψε σωστά το όνομά μου. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δες τα TikTok που μαρτυρούν τη σχέση τους: