Η Βίκυ Σταυροπούλου φόρεσε τα πιο άνετα σανδάλια, που δεν θα φύγουν ποτέ από τις τάσεις

Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράζει στιλιστική έμπνευση στο Instagram της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Βίκυ Σταυροπούλου όπως και οι υπόλοιποι celebrities απολαμβάνουν το πολυπόθητο διάλειμμα τους από την καθημερινότητα, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, κανένας τους δεν απομακρύνεται από τα social media, καθώς διατηρούν τον φιλικό δεσμό με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνομιλώντας με τους ακολούθους της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε μία στιλιστική επιλογή της που αξίζει την προσοχή σου.

Τα σανδάλια της Βίκυς Σταυροπούλου που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού. Στη φωτογραφία η Βίκυ Σταυροπούλου ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα λευκό T-shirt και μία μαύρη παντελόνα. Αυτό που ξεχωρίζει στην casual και άνετη εμφάνισή της είναι τα σανδάλια της, τα οποία πλέον δίνουν το παρών στα καλοκαιρινά looks των πιο ενημερωμένων fashionistas.


Έχουν έναν έντονο χαρακτήρα, που προσθέτει πολλούς πόντους ακόμα και στο πιο απλό καλοκαιρινό look, όπως αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου. Αποτελούν μία διαχρονική επιλογή και θα προσφέρουν άνεση και στιλ στις εμφανίσεις σου.