Follow us

5 +1 δωμάτια-ντουλάπες διάσημων Ελληνίδων celebrities βγαλμένα από το Pinterest

Ένας χώρος - όνειρο για κάθε fashionista.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Όποιος αγαπάει τη μόδα και τα ρούχα, αγαπάει σίγουρα και τις ντουλάπες. Το όνειρο πολλών, φαίνεται πως είναι οι μεγάλες ντουλάπες ή καλύτερα, οι ντουλάπες που είναι ολόκληρα δωμάτια. Ένας χώρος αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Ένας χώρος - όνειρο για κάθε fashionista.

Σήμερα, συγκεντρώσαμε 6 ντουλάπες Ελληνίδων celebrities που έχουμε δει μέσα από το Instagram και που θα θέλαμε πολύ να έχουμε.

Νούμερο ένα στη λίστα μας είναι η ντουλάπα της Ελένης Φουρέιρα. Η βασίλισσα της pop αγαπάει τα ρούχα και αυτό φαίνεται από το τεράστιο δωμάτιο που έχει δημιουργήσει και το οποίο φιλοξενεί όλα τα αγαπημένα της items.

Loading...


Άλλη μία ντουλάπα που θα θέλαμε να έχουμε, είναι σίγουρα αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου. Η επιχειρηματίας έχει μία ντουλάπα που θυμίζει πραγματικά καμαρίνι ενώ εικάζουμε πως απολαμβάνει να περνάει χρόνο εκεί.

Loading...
Loading...


Αντίστοιχα μεγάλη ντουλάπα έχει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει πολλά ρούχα και παπούτσια τα οποία θα μπορούσαν να χωρέσουν μόνο σε μία ντουλάπα - δωμάτιο.

Loading...


Μία ντουλάπα βγαλμένη από τα όνειρά μας φαίνεται πως έχει και η Μαίρη Συνατσάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει φτιάξει ενα δωμάτιο μονάχα για τα ρούχα της ενώ για τα παπούτσια της έχει δημιουργήσει ειδικές ντουλάπες με τζάμι.

Loading...


Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μία ντουλάπα άκρως χαριτωμένη και girly. Για την ακρίβεια, η ραδιοφωνική παραγωγός έχει ένα δωμάτιο γεμάτο με ρούχα, παπούτσια, καπέλα και ένα εντυπωσιακό, minimal boudoir.

Loading...


Φυσικά, από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η Κατερίνα Καινούργιου. Η τεράστια ντουλάπα της μοιάζει να είναι ο προσωπικός της παράδεισος. Η παρουσιάστρια είναι μία γυναίκα που αγαπάει τη μόδα αλλά και οτιδήποτε την κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο όμορφη, περιποιημένη και λαμπερή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ