Follow us

Η Νατάσσα Μποφίλιου φόρεσε το outfit που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο ενημερωμένες fashion influencers

Το καλοκαιρινό σύνολο της Νατάσσας Μποφίλιου είναι ό,τι πιο stylish έχουμε δει.

MissBloom TEAM
Hit it or miss it | Η Νατάσσα Μποφίλιου με παγιέτα από την κορυφή έως τα νύχια NDP

Η Νατάσσα Μποφίλιου απολαμβάνει ένα σύντομο διάλειμμα από το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμά της, φροντίζοντας να ενημερώνει τους ακολούθους της στα social media για κάθε της δραστηριότητα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της. Τη δική μας προσοχή, ωστόσο, κέντρισε η φωτογραφία της με το απόλυτα καλοκαιρινό look της, που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ για να κερδίσεις όλα τα ''likes''.

Το καλοκαιρινό σύνολο της Νατάσσας Μποφίλιου είναι ό,τι πιο stylish έχουμε δει

Αν και δεν αναφέρει πού βρίσκεται, η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή κι ανέμελη. Αξίζει βέβαια να παρατηρήσεις το ινσταγκραμικό look της, που κέρδισε τις εντυπώσεις μας. Η ίδια επέλεξε ένα εμπριμέ μπλε φόρεμα με μάξι μήκος και τιράντες, που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Η διάσημη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ένα λευκό oversized blazer, που ταίριαξε υπέροχα με το φόρεμά της.

Loading...


Τα αξεσουάρ έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο στο look της με την ψάθινη τσάντα τύπου bucket, τα ροζ γυαλιά ηλίου και τα μεταλλιζέ πέδιλα της να προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνισή της. Μπορείς να εμπιστευτείς τις στιλιστικές επιλογές της Νατάσσας Μποφίλιου για να κερδίσεις και εσύ όλα τα likes στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ