Follow us

Η Ευγενία Νιάρχου με το φόρεμα - επιτομή του καλοκαιρινού στιλ

Η Ευγενία Νιάρχου μοίρασε ξανά μαθήματα στιλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

MissBloom TEAM
Ευγενία Νιάρχου NDP Photo Agency

Η Ευγενία Νιάρχου λατρεύει τη μόδα όσο και εμείς. Ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και fashion lover έχει τη δική της οπτική γωνία στο styling. Οι εμφανίσεις της πάντα μπαίνουν στο στιλιστικό ραντάρ μας, καθώς έχουν ποικιλία αλλά και φρέσκες ιδέες. Η ίδια δεν ακολουθεί πιστά τις τάσεις και επιλέγει από εκείνες αυτές που θα αναζωογονήσουν με τον πιο cool τρόπο την γκαρνταρόμπα και συνάμα τις εμφανίσεις της. Είναι πιστή στην αισθητική της και μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να σου προσφέρει στιλιστική έμπνευση. Μάλιστα, σε μία πρόσφατη ανάρτησή της εντοπίσαμε το must have φόρεμα του καλοκαιριού.

Το φόρεμα επιτομή του καλοκαιρινού στιλ είναι αυτό που επέλεξε η Ευγενία Νιάρχου

Ο λόγος για το παρακάτω crochet φόρεμα που φόρεσε η Ευγενία Νιάρχου στις διακοπές της στις Αιολίδες νήσοι της Ιταλίας. Η ίδια για μία βραδινή έξοδό της επέλεξε ένα μίντι φόρεμα στην hot απόχρωση της σεζόν, το πράσινο, το οποίο φέρει ίσια λαιμόκοψη και φαρδιές τιράντες. Το φόρεμα έχει στενή εφαρμογή τονίζοντας τη σιλουέτα της, ενώ η απόχρωση του αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Το crochet είναι ένα από τα πιο διαχρονικά φορέματα, που επιστρέφει κάθε σεζόν για να δώσει το παρών στις πιο stylish εμφανίσεις.

Loading...

Για να ολοκληρώσει το look της η ίδια πρόσθεσε τα πιο καλοκαιρινά φλατ σανδάλια με λεπτομέρειες από κοχύλια, τα οποία εντοπίσαμε και στο κολιέ αλλά και την στέκα της. Η Ευγενία Νιάρχου ως πανωφόρι πήρε μαζί της ένα ντένιμ oversized πουκάμισο και κράτησε μία μικρή καφέ τσάντα χειρός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ