Ο Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας βρέχει με το λάστιχο τον Βασίλη Κικίλια και το Instagram "λιώνει" - Το γλυκό στιγμιότυπο μπαμπά-γιου από τις διακοπές τους

Bonus: το σχόλιο της αδερφής του, Αλεξάνδρας Κωστοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία γλυκιά και άκρως τρυφερή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Υπουργός Τουρισμού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάτμο μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και το μονάκριβο γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια.

Παναγιώτης Κικίλιας | Ο κατάξανθος γιος της Τζένης Μπαλατσινού είναι καλλιτεχνική φύση

Ο Βασίλης Κικίλιας ανήρτησε χθες το πιο γλυκό στιγμιότυπο με τον 1,5 έτους γιο του, το οποίο μας "έλιωσε" δικαιολογημένα την καρδιά. Ο μικρός Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας κράτησε το λάστιχο και έβρεξε τον μπαμπά του απολαμβάνοντας ιδιαίτερα πολύ το παιχνίδι τους. Υπομονετικά και με μεγάλη αγάπη και χαρά, ο Υπουργός Τουρισμού άφησε τον μονάκριβο του να τον καθαρίσει από τα αλάτια της θάλασσας ενώ όπως χαρακτηριστικά έγραψε "Καλοκαίρι χωρίς λάστιχο δε γίνεται".


Τη φωτογραφία σχολίασε και η μεγάλη αδελφή του Παναγιώτη - Αντώνιου Κικίλια, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Όπως όλα δείχνουν, η Αλεξανδρα πεθύμησε πολύ τον μικρό της αδερφό καθώς η ίδια ζει στο εξωτερικό και δεν τον βλέπει συχνά. Η 23χρονη έβαλε ένα emoji που κλαίει, δείχνοντας έτσι τη συγκίνηση της για τον μικρό της αδερφό που μεγαλώνει πολύ γρήγορα.