Follow us

Σαν δυο σταγόνες νερό | Ο 7χρονος Άγγελος Τότσικας είναι ίδιος η μητέρα του - η cool φωτογραφία με τη Ρούλα Ρέβη

Ο 7χρονος φαίνεται πως λατρεύει τις γκριμάτσες.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη Instagram

Το κινητό της Ρούλας Ρέβη είναι μάλλον γεμάτο με φωτογραφίες των παιδιών της. Η γνωστή φωτογράφος, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φωτογραφίζει πολύ συχνά τους αγαπημένους της ανθρώπους μεταξύ των οποίων ο αγαπημένος της, Αποστολής Τότσικας, και φυσικά τα δίδυμα παιδιά τους, ο Άγγελος και η Ειρήνη.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας | Δείτε τα δίδυμα παιδιά τους να κοιμούνται αγκαλιά

Η οικογένεια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί της Ελλάδας ενώ η γνωστή φωτογράφος δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες από τα όμορφα μέρη που επισκέπτονται. Χθες, η Ρούλα Ρέβη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο cool φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η φωτογράφος πόζαρε με τον γιο της, Άγγελο, σε ένα στιγμιότυπο αστείο μα συνάμα γλυκό. Λίγο μετά το μπάνιο του στη θάλασσα, ο Άγγελος Τότσικας έβγαλε φωτογραφία με τη μαμά του μη διστάζοντας να κάνει την αγαπημένη του γκριμάτσα.

Loading...


Αυτή μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Άγγελο Τότσικα να κάνει γκριμάτσες. Ο γιος της φωτογράφου και του Αποστόλη Τότσικα φαίνεται πως είναι ένα cool, γεμάτο ζωή παιδί που δε μπορεί να μην εκφραστεί. Αξίζει επίσης να πούμε πως η ομοιότητα με τη μαμά του, είναι εκπληκτική.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ