Follow us

Σπάνιο κλικ | Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση - μικρή με τους γονείς της και τον αδελφό της από τον προσωπικό τους φωτογράφο

Η φωτογραφία του Κλεισθένη

MissBloom TEAM
Μαριάννα Λάτση NDP

Μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία είδαμε λίγες ώρες πριν στο Instagram, και στον λογαριασμό όπου δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο μεγάλος αυτός Έλληνας φωτογράφος, ήταν προσωπικός φωτογράφος του Γιάννη Λάτση και της οικογένειας του.

Στη μέχρι χθες αδημοσίευτη φωτογραφία, απεικονίζεται ο Γιάννης Λάτσης, η σύζυγός του, Εριέττα Λάτση, καθώς και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, ο Σπύρος και η Μαριάννα. Το εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι φυσικά ασπρόμαυρο ενώ δεν αναφέρεται καμία ημερομηνία. Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Λάτσης ήταν μεγιστάνας εφοπλιστής. Ο ίδιος απεβίωσε το 2003, την ίδια μάλιστα χρονιά που ανακηρύχθηκε ως ο 101ος πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου με την περιουσία του να εκτιμάται στα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Loading...


Αξίζει να σημειώσουμε πως το Instagram account @studio_kleisthenis επιμελείται από τον Νίκο Βασιλάκο, υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων του φωτογράφου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ