Σπάνιο κλικ | Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση - μικρή με τους γονείς της και τον αδελφό της από τον προσωπικό τους φωτογράφο

Η φωτογραφία του Κλεισθένη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία είδαμε λίγες ώρες πριν στο Instagram, και στον λογαριασμό όπου δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο μεγάλος αυτός Έλληνας φωτογράφος, ήταν προσωπικός φωτογράφος του Γιάννη Λάτση και της οικογένειας του.

Στη μέχρι χθες αδημοσίευτη φωτογραφία, απεικονίζεται ο Γιάννης Λάτσης, η σύζυγός του, Εριέττα Λάτση, καθώς και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, ο Σπύρος και η Μαριάννα. Το εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι φυσικά ασπρόμαυρο ενώ δεν αναφέρεται καμία ημερομηνία. Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Λάτσης ήταν μεγιστάνας εφοπλιστής. Ο ίδιος απεβίωσε το 2003, την ίδια μάλιστα χρονιά που ανακηρύχθηκε ως ο 101ος πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου με την περιουσία του να εκτιμάται στα 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αξίζει να σημειώσουμε πως το Instagram account @studio_kleisthenis επιμελείται από τον Νίκο Βασιλάκο, υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων του φωτογράφου.