Η Κate Μiddleton ταξιδεύει στη Σκωτία με τα παιδιά της σε οικονομική θέση και οι Βρετανοί την αποθεώνουν

"Σηκώθηκε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σκωτία φέρεται να είναι ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός για την Κate Middleton και τα παιδιά της σύμφωνα με το HELLO. Είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών τους και η οικογένεια πρόκειται να τις περάσει στο Κάστρο Balmoral, την ειδυλλιακή κατοικία της Βασίλισσας.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok η Δούκισσα του Cambridge εθεάθη να αποβιβάζεται από μια εμπορική πτήση με τα δύο παιδιά της, την πριγκίπισσα Charlotte, και τον μικρότερο γιο της πρίγκιπα Λούι μαζί με την νταντά τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψε χωριστά με το μεγαλύτερο παιδί τους, τον πρίγκιπα George.

Σημειωτέον η Δούκισσα του Κέμπριτζ θεωρείται από τους Βρετανούς μία "σεμνή" παρουσία, η οποία σπανίως χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροσκάφη και προτιμά να ταξιδεύει με τα αεροπλάνα "της γραμμής".

"Σηκώθηκε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της και να μιλήσει στον γιο της", έγραψε ο χρήστης στο TikTok.

Το Balmoral θεωρείται ένας πολύ αγαπημένος προορισμός για την οικογένεια του Cambridge που βρίσκεται σε μια τεράστια καταπράσινη έκταση και χρονολογείται από το 19ο αιώνα.