Follow us

Μαρινέλλα | "Όταν η Τζωρτίνα ήταν δέκα και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα"

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Μαρινέλλας για τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον έμειναν παντρεμένοι για 8 χρόνια.

MissBloom TEAM
μαρινελα facebook

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Μαρινέλλα στην εφημερίδα "Καθημερινή" και την Τασούλα Επτακοίλη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει για το "μύθο" της και αναφέρεται σε πρόσωπα που αποτέλεσαν σταθμούς στην προσωπική της ζωή, όπως ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον έμειναν παντρεμένοι για 8 χρόνια, για τον οποίο είπε: "Δεν ήταν και το πιο εύκολο αγόρι".

Η Μαρινέλλα αποκάλυψε ότι παρά τα λαμπρά 65 χρόνια καριέρας που έχει κλείσει, δε νιώθει ότι είναι "μύθος". Σημειώνει δε ότι μόνο όταν τραγουδάει μπορεί να νιώσει ότι φτάνει στο κοινό της.

Δεν παρέλειψε στη συνέντευξή της να αναφερθεί και στον Στέλιο Καζαντζίδη, λέγοντας πως έφυγε νωρίς από τη ζωή μιας και δε φρόντιζε την υγεία του.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν την αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είναι, η μεγάλη τραγουδίστρια απάντησε:

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ