Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η μικρή της κόρη είναι πραγματικά μία κούκλα - Δείτε το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "Σασμός" και ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου Instagram

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία γυναίκα γλυκιά και ευγενική, αφοσιωμένη πλήρως στη δουλειά και την οικογένειά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, όλα αυτά τα χρόνια, μας απασχολεί μονάχα με τη δουλειά της ενώ ακόμη και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, είναι γεμάτος από φωτογραφίες γυρισμάτων.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Αυτές είναι οι γλυκύτατες κόρες της τηλεοπτικής Βασιλικής από τη σειρά "Σασμός"

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε πριν από λίγες ώρες μία εξαίρεση, δημοσιεύοντας ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη μικρή της κόρη. Πιο αναλυτικά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φαίνεται πως βγήκε για έναν οικογενειακό καφέ, μαζί φυσικά με τις κόρες της. Η τηλεοπτική Βασιλική ανήρτησε μία φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, η οποία είναι πραγματικά μία κούκλα.

Θυμίζουμε πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη ενώ μαζί, έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες. Η μία μάλιστα από αυτές, η 12χρονη σήμερα Έλλη Νταλιάνη, έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ