Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Η μικρή της κόρη είναι πραγματικά μία κούκλα - Δείτε το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "Σασμός" και ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία γυναίκα γλυκιά και ευγενική, αφοσιωμένη πλήρως στη δουλειά και την οικογένειά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, όλα αυτά τα χρόνια, μας απασχολεί μονάχα με τη δουλειά της ενώ ακόμη και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, είναι γεμάτος από φωτογραφίες γυρισμάτων.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Αυτές είναι οι γλυκύτατες κόρες της τηλεοπτικής Βασιλικής από τη σειρά "Σασμός"

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε πριν από λίγες ώρες μία εξαίρεση, δημοσιεύοντας ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη μικρή της κόρη. Πιο αναλυτικά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φαίνεται πως βγήκε για έναν οικογενειακό καφέ, μαζί φυσικά με τις κόρες της. Η τηλεοπτική Βασιλική ανήρτησε μία φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, η οποία είναι πραγματικά μία κούκλα.

Θυμίζουμε πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη ενώ μαζί, έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες. Η μία μάλιστα από αυτές, η 12χρονη σήμερα Έλλη Νταλιάνη, έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.