Follow us

"Πίσω από αυτόν το μεγάλο άντρα ήταν η γιαγιά μου. Μία γυναίκα 1,55, αλλά σίφουνας" | Τα 50 χρόνια πάθους του Sean Connery με την Micheline Roquebrune

Ο άντρας που χαρακτηρίσθηκε ως το ποπ "επικίνδυνα¨" γοητευτικό σύμβολο της Βρετανίας γεννήθηκε σαν σήμερα και έχει μια εξίσου επικίνδυνη ερωτική ζωή.

MissBloom TEAM
connery Splash news/Ideal image

Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του Sean Connery και της δεύτερης συζύγου του, Μichelin Roquebrune, ο ένας κρατάει το χέρι του άλλου στην 45η επέτειο γάμου τους. Τραβήχτηκε στις 6 Μαΐου, στις Μπαχάμες, όπου ο κορυφαίος ηθοποιός έζησε για δεκαετίες, μέχρι τον θάνατό του, στις 31 Οκτωβρίου 2020 σε ηλικία 90 ετών.

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του είχε γίνει μια σκιά του εαυτού του, καθώς έπασχε από άνοια. "Δεν είχε ζωή. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε καν να εκφραστεί" λέει η Roquebrune, προσθέτοντας: "Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του γαλήνια. Ήμουν μαζί του συνέχεια και απλά έσβησε. Ήταν αυτό που επιθυμούσε".

Η 93χρονη ζωγράφος, με καταγωγή από το Μαρόκο και τη Γαλλία, γνώρισε τον Σκωτσέζο το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ. Η Roquebrune μετρούσε ήδη δύο γάμους την περίοδο της πρώτης του συνάντησης, ενώ ο Connery είχε μόλις χωρίσει από την πρώτη του σύζυγο, Diane Cilento. Σύμφωνα με αποκαλύψεις της ζωγράφου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

To 2011 η Roquebrune θυμόταν στη Sun πως "είδα την πλάτη του πρώτα και, φυσικά, είχε φίνο παρουσιαστικό. Αλλά την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας δεν ήξερα ποιος είναι ή τίποτα άλλο για εκείνον. Μετά ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στην αγκαλιά του και σκέφτηκα, επιτέλους, γαλήνη! Την επόμενη μέρα ξαναπήγα στο τουρνουά και αυτό ήταν".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ