Follow us

Τα ρομαντικά ειδύλλια της μεγάλης οθόνης που κατέληξαν σε άκρως μυστικούς γάμους

Έξι διάσημα ζευγάρια που κράτησαν την γαμήλια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

MissBloom TEAM
lively Splash News / Ideal Images

Ο μυστικός γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck προκάλεσε έκπληξη αλλά και απορία στους θαυμαστές του ζευγαριού, για τον λόγο που επέλεξαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εν λόγω τελετή, αφού το διάσημο δίδυμο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για την ρομαντική τους σχέση. Η απάντηση σαφώς παραμένει άγνωστη, όμως η τακτική του "κρυφού γάμου" είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στους κύκλους των χολιγουντιανών αστέρων που γνωρίστηκαν στο σετ, ερωτεύτηκαν και τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Jennifer Lopez - Ben Affleck

Ένα love story που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια πριν καταλήξει τελικά σε μυστικό γάμο. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ο λόγος για να πιστέψουμε στην αληθινή αγάπη, αφού το πολυσυζητημένο ειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών πέρασε από σαράντα κύματα πριν φτάσει στο happy end. Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli", σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με την μεταξύ τους χημεία. Ακολούθησε η rom – com "Jersey Girl" για να επιβεβαιωθεί πως οι δύο σταρ ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Ωστόσο, το 2004 η ρομαντική σχέση διαλύεται για να αναπτυχθεί δυναμικά σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα.

Blake Lively - Ryan Reynolds

Αναμφίβολα κατέχουν τον τίτλο του it ζευγαριού στο Hollywood. Η Blake Lively και ο αγαπημένος της Ryan Reynolds ερωτεύτηκαν ως Carrol και Hal Jordan στην ταινία "Green Lantern" το2011, κάτι που όπως φάνηκε δεν συνέβη και στην πραγματική ζωή, αφού ο Reynolds ήταν τότε παντρεμένος με την Scarlett Johansson και η Lively απολάμβανε την ελευθερία της. Έναν χρόνο, έναν χωρισμό και ένα διαζύγιο μετά, το ζευγάρι ενώθηκε ρομαντικά και στην πραγματική ζωή, ανεβαίνοντας τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας το 2012.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ