Follow us

Η Jennifer Lopez δεν συμπαθεί τους Παρθένους; Γιατί έκοψε χορευτές εξαιτίας του ζωδίου τους

Η αμφιλεγόμενη ιστορία που αφηγήθηκε η χορεύτρια και πρώην πρωταγωνίστρια του Glee, Heather Morris, για τη Λατίνα σούπερ σταρ.

MissBloom TEAM
lopez Splash News/Ideal Image

Δεν είσαι μόνο εσύ που διαβάζεις τα ζώδια για να ξέρεις πώς θα κυλήσει η βδομάδα σου, αφού και η Jennifer Lopez φαίνεται να πιστεύει τους χάρτες και παίρνει τις αποφάσεις της με βάση την αστρολογία. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε μέσα από την αφήγηση της Heather Morris στο podacast του Justin Martindale, "Just Sayin".

Πιο αναλυτικά, η διάσημη χορεύτρια και πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Glee, μοιράστηκε μία ιστορία για τη Λατίνα σούπερ σταρ σχετικά με μία οντισιόν, κατά την οποία η Lopez έψαχνε χορευτές για ένα από τα σόου της.

Όπως εξήγησε η Morris, η Lopez μπήκε στην αίθουσα ύστερα από μία ολόκληρη ημέρα που οι χορευτές "διαγωνίζονταν", λέγοντάς τους: "Σας ευχαριστώ, παιδιά. Δουλέψατε πολύ σκληρά. Μπορείτε να σηκώσετε το χέρι σας, αν υπάρχει κάποιος Παρθένος στην αίθουσα", ανέφερε η χορεύτρια και ηθοποιός για το περιστατικό. Τότε, η σούπερ σταρ ψιθύρισε κάτι στον βοηθό της και ευχαρίστησε όλους τους Παρθένους που συμμετείχαν στη διαδικασία, δείχνοντάς του την πόρτα.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ