Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Χάρισε στη Χριστίνα Μπόμπα ένα τεράστιο "διαμάντι" (βίντεο)

O αγαπημένος της τής πρόσφερε το πιο ιδιαίτερο διαμάντι που έχουμε δει ποτέ.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης NDP

Μαγικές στιγμές στην Ισλανδία περνούν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που επέλεξαν το νησί του βόρειου Ατλαντικού για να περάσουν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Το αγαπημένο ζευγάρι οργάνωσε ένα 6ήμερο roadtrip με βανάκι σε ολόκληρη τη νησιωτική χώρα, έχοντας ως στόχο να δουν όσα περισσότερα μέρη γίνεται και να συλλέξουν ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα | Οι φωτογραφίες από το road trip τους στην Ισλανδία είναι "από άλλο πλανήτη"

Φυσικά, μοιράζονται στιγμιότυπα στο Instagram τους από όλα τα μέρη και τα τοπία που επισκέπτονται, αφήνοντάς μας άφωνους από τη μαγεία της ευρωπαϊκής αυτής χώρας.

Ένα τέτοιο βίντεο δημοσίευσε η 34χρονη influencer πριν λίγες ώρες, όπου φαίνεται ότι ο αγαπημένος της τής προσφέρει ένα τεράστιο... διαμάντι.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Τανιμανίδης γονατίζει μπροστά της και τής χαρίζει ένα τεράστιο κομμάτι πάγου σε σχήμα διαμαντιού. Το ζευγάρι επισκέφτηκε μια παραλία (diamond beach), στην οποία υπάρχουν αμέτρητα κομμάτια πάγου, όλα σε σχήμα διαμαντιού - εξού και η ονομασία της παραλίας.

Δες το βίντεο:

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα αστειευόμενη γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης:

Το παράκανε λίγο με το μέγεθος του διαμαντιού 😂 💎… Μια παραλία γεμάτη διαμάντια (… από πάγο 🧊) με ταιριαστό όνομα #diamondbeach

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ